Εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο αποκτούν οι Κροκεές (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club

Μετά από πρόταση του Ηλ. Παναγιωτακάκου

Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 19:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο αποκτούν οι Κροκεές (ΦΩΤΟ)

Εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο αναμένεται να αποκτήσουν το προσεχές διάστημα οι Κροκεές Λακωνίας, μετά από αίτημα του δημοτικού συμβούλου κ. Ηλία Παναγιωτακάκου, που έγινε αποδεκτό κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα. Μάλιστα, ήδη οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές έχουν εκπαιδευτεί από προσωπικό της Πυροσβεστικής και έχουν περάσει τα τεστ για την απόκτηση σχετικού διπλώματος.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, έστω και με την οριακή πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Παναγιωτακάκος και προσθέτει: « Η μάχη για το αυτονόητο που αφορά την προστασία της ζωής και της προστασίας της περιουσίας των πολιτών δεν μπαίνει σε γραφειοκρατικά καλούπια ειδικά όταν πρόκειται για μάχιμους εθελοντές πυροσβέστες!»

Ο κ. Παναγιωτακάκος απευθύνει θερμές ευχαριστίες «στον Επιπυραγό κ. Κων/νο Γραφάκο

για το πείσμα, την επιμονή και την μεθοδικότητα του, στους εκπαιδευμένους Εθελοντές Πυροσβέστες του Κλιμακίου Κροκεών, στους χορηγούς των στολών και των μέσων πυροπροστασίας, στον Δήμαρχο Ευρώτα και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που στήριξαν αυτό τον θεσμό, αλλά και όσους δεν στήριξαν έχουν πιθανόν τους δικούς του λόγους....»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος