Μια εκδήλωση για τους «γνωστούς» και «αγνώστους» ευεργέτες και δωρητές των Μολάων (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 18:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια εκδήλωση για τους «γνωστούς» και «αγνώστους» ευεργέτες και δωρητές των Μολάων (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/6 εκδήλωση – αφιερωμένη στους ευεργέτες και δωρητές της πόλης. Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στους Μολάους ανάλογη εκδήλωση και ήταν μια συγκινητική συγκυρία η πραγματοποίησή της στην αίθουσα θεάτρου «Χρήστος Καρυτσιώτης», που έχει κατασκευαστεί μετά από δωρεά στη μνήμη του.

Συγκινητική ήταν επίσης η παρουσία πολλών συγγενών των δωρητών, που είχαν προσκληθεί από τη Δημοτική Κοινότητα.

Κεντρικός ομιλητής και εμπνευστής αυτού του «κοινωνικού μνημοσύνου» ήταν ο εκπαιδευτικός, κ. Κωνσταντίνος Πραχάλης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Γνωστοί και άγνωστοι ευεργέτες και δωρητές των Μολάων», τους οποίους και παρουσίασε με προβολή σπάνιου φωτογραφικού υλικού.

Μίλησαν, επίσης, κατά σειρά οι: Ο πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας κ. Θύμιος  Κοντοσταθάκος, ο αρχιερατικός επίτροπος αρχιμ. Γεράσιμος  Πετρολέκας, ως εκπρόσωπος του σεβασμιωτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο δήμαρχος  Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης, η περιφερειακή σύμβουλος Μαντώ Μπελεγρή, η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Εύα Κοντοσταθάκου,  ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Μονεμβασίας, Σπύρος Αβδούλος, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Μαυρομιχάλης και Γιώργος Βουνελάκης, η υπεύθυνη επί πολιτιστικών θεμάτων του Δήμου,  Παναγιώτα Αλειφέρη, ιερείς της περιοχής των Μολάων και πλήθος κόσμου.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Όλγα Ντανάκα, ενώ την προβολή του φωτογραφικού υλικού είχε αναλάβει η Μπέττυ Κολλιάκου.

Με πληροφορίες-φωτό από Μιχ. Καρούνη, Π. Αλειφέρη
Video: Μιχ. Καρούνης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti