Στην «τσιμπίδα» δύο άτομα για ηρωίνη, χασίς και χάπια στα Παπαδιάνικα (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 12:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην «τσιμπίδα» δύο άτομα για ηρωίνη, χασίς και χάπια στα Παπαδιάνικα (ΦΩΤΟ)

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν ένας 43χρονος και μία 47χρονη, το απόγευμα της Τρίτης 12/6 στην περιοχή των Παπαδιανίκων Λακωνίας. Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, ενώ σε βάρος των δύο ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες του 43χρονου, στα Παπαδιάνικα και στον οικισμό Φλόκα Δ. Μονεμβασίας, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν: Ποσότητα ηρωίνης βάρους 14 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης, 134 ναρκωτικά δισκία, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπλέον, στην κατοχή της 47χρονης βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

13.6.2018 lakonia narkwtika

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti