Με εννέα γιατρούς στελεχώνεται η Τοπική Μονάδα Υγείας Σπάρτης

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 13:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με εννέα γιατρούς στελεχώνεται η Τοπική Μονάδα Υγείας Σπάρτης

Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες» ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Από τις 953 θέσεις που προκηρύσσονται, οι εννέα αφορούν στο νομό Λακωνίας και αφορούν σε οκτώ θέσεις ΠΕ Ιατρών, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας και μία θέση ΠΕ Ιατρού με ειδικότητα Παιδιατρικής.

«Για άλλη μια φορά, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δείχνει έμπρακτα τη μέριμνά της για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, έναν τομέα τόσο νευραλγικό και τόσο απαραίτητο στην περιφέρεια» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος