Πολύωρες διακοπές ρεύματος στη Λακωνία

Mayfair_Club

Λόγω τεχνικών εργασιών

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 12:02 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πολύωρες διακοπές ρεύματος στη Λακωνία

Πολύωρες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σε περιοχές της Λακωνίας λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης (ΑΔΜΗΕ) για την διασύνδεση Πελοποννήσου – Κρήτης.
 
Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 20/6 έως και την Κυριακή 24/6 και από τις 7 έως τις 11 το πρωί, χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι περιοχές: Ποταμιά, Γοράνοι, Βασιλάκι, Πετρίνα, Άρνα, Αιγιές, Πλάτανος, Γύθειο, Μαυροβούνι, Αρεόπολη, Πύργος Δυρού, Οίτυλο, Κότρωνας και Γερολιμένας.
 
Διακοπή ρεύματος θα γίνει και τη Δευτέρα 25/6, στις ίδιες περιοχές, από τις 7 έως τις 11:45΄ το πρωί.

Η ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει πως ειδικά στη περιοχή της Μάνης θα καταβληθεί προσπάθεια να πραγματοποιηθούν καθημερινά μόνο δυο εικοσάλεπτες διακοπές.
 
Επισημαίνει δε πως η επανατροφόδητηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος