Τριχείλης για αξιοποίηση κτιρίου «Συκικής» Μολάων

Mayfair_Club

Δείτε την κάτοψη του έργου

Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 13:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τριχείλης για αξιοποίηση κτιρίου «Συκικής» Μολάων

Όπως σάς ενημέρωσε ο «Λακωνικός Τύπος» (θέμα) εγκρίθηκε η ένταξη της πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΜΟΛΑΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», συνολικού προϋπολογισμού 1.650.000 ευρώ. Η πρόταση καταρτίστηκε σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ και ήταν η πρώτη που υποβλήθηκε πανελλαδικά.

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση του παλιού κτιρίου «ΣΥΚΙΚΗΣ» στους Μολάους  και  μετατροπής  του  σε χώρο, πολιτιστικών ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Πρόκειται για κτίριο βιομηχανικού χαρακτήρα σημαντικής αξίας για τη «μνήμη» της πρότερης χρήσης του στην τοπική κοινωνία που δεν χρησιμοποιείται εδώ  και  αρκετά  χρόνια,  εμβαδού 637,10 μ2, εντός οικοπέδου εμβαδού Ε=1.433,15 μ2.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Μονεμβασίας, κ. Ηρακλής Τριχείλης, αναφέρει τα εξής: «Η παρέμβαση στο ιστορικό κτίριο θα συμβάλλει στο να καταστεί η συγκεκριμένη υποδομή επισκέψιμη από το κοινό, αποτελώντας πυρήνα εκπαιδευτικής και πολιτιστικής  δραστηριότητας  περιφερειακής, διαπεριφερειακής ή και εθνικής σημασίας και επίσης θα ενθαρρύνει  την εξωστρέφεια του τοπικού πληθυσμού».

Δείτε παρακάτω την κάτοψη του κτιρίου

maketa

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος