Σε αρχαία αγορά για γαλλική διαφήμιση μετατράπηκε η Βάθεια! (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018 13:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε αρχαία αγορά για γαλλική διαφήμιση μετατράπηκε η Βάθεια! (ΦΩΤΟ)

Σε αρχαία ελληνική αγορά μετατράπηκε την Τετάρτη 20/6, η Βάθεια Αν. Μάνης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενός διαφημιστικού σποτ προβολής ενός γαλλικού ιντερνετικού παιχνιδιού! Aξίζει να σημειωθεί ότι η γαλλική διαφημιστική εταιρία επέλεξε να κάνει τα γυρίσματα στην Ελλάδα εξαιτίας της Βάθειας, καθώς μόλις οι υπεύθυνοι της παραγωγής είδαν φωτογραφίες του οικισμού, εντυπωσιάστηκαν!

Οι βασικοί πρωταγωνιστές των γυρισμάτων ήταν απλοί Μανιάτες, οι οποίοι φορώντας αρχαίες ελληνικές ενδυμασίες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των παραγωγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι συμμετέχοντες κομπάρσοι, όσο και οι συντελεστές της παραγωγής έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Περιοχές της Μάνης και κάτοικοι της περιοχής έχουν συμμετάσχει και σε άλλα διαφημιστικά σποτ -και όχι μόνο- στο παρελθόν.  Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν δύο χρόνια, σε περιοχές της Μάνης είχαν πραγματοποιηθεί γυρίσματα διαφημιστικού της Apple.

Η συνέχεια επί της οθόνης, της τηλεόρασης και των υπολογιστών!

Με πληροφορίες από: Ελένη Τζανετάκου
Φωτο: Σάββας Μητσάκος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος