Κλείνει το Σάββατο τμήμα της οδού Μενελάου στη Σπάρτη

Mayfair_Club

Λόγω φορτοεκφόρτωσης κιβωτιών στο κτίριο της ΔΟΥ

Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλείνει το Σάββατο τμήμα της οδού Μενελάου στη Σπάρτη

Σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μενελάου στη Σπάρτη, προχωρά το Σάββατο 23/6 η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας.

Οι ρυθμίσεις οφείλονται σε φορτοεκφόρτωση παλαιών χρηματοκιβωτίων μεγάλου βάρους στο κτίριο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων/Διεύθυνση (ΔΟΥ) Σπάρτης, με τη χρήση φορτηγού γερανοφόρου οχήματος.

Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων επί της οδού Μενελάου, από το ύψος που διασταυρώνεται με την οδό Γκορτσολόγου έως το ύψος που διασταυρώνεται με την οδό Αγησιλάου, από τις 08:00 πμ έως τις 11:30΄ πμ του Σαββάτου 23/6.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται με εκτροπή αυτής σε παράπλευρες στις ως άνω αναγραφόμενες οδούς. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με την κατάλληλη σήμανση και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος