Η ΟΕΒΕ Λακωνίας ενημερώνει για την κοινωνική οικονομία

Mayfair_Club

Εκδήλωση στη Σπάρτη

Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 14:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ΟΕΒΕ Λακωνίας ενημερώνει για την κοινωνική οικονομία

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «κοινωνική οικονομία ως εργαλείο ανάπτυξης» διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 6:30΄ μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας και της ΟΕΒΕΛ (Λυκούργου 61, Σπάρτη).

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Λένα Ζυγούρη, στέλεχος της Ειδικής Γραμματείας Κ.ΑΛ.Ο. της Διεύθυνση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο ΟΑΕΔ (ΚΠΑ 2 ΣΠΑΡΤΗΣ).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος