Μέσα ατομικής προστασίας διεκδικούν οι εθελοντές πυροσβέστες Ευρώτα

Επιστολή στον διοικητή Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου

Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 13:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέσα ατομικής προστασίας διεκδικούν οι εθελοντές πυροσβέστες Ευρώτα

Την ενίσχυσή τους με τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) ζητούν οι εθελοντές του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Μυρτιάς Δ. Ευρώτα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να επιτελέσουν τα καθήκοντά τους. Σε επιστολή τους προς τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχο Θ. Λαρέζο, που κοινοποιείται και στους διοικητές των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Λακωνίας και στον δήμαρχο Ευρώτα Δ. Βέρδο, έχει ως εξής:

«Κύριε Περιφερειάρχη λάβαμε υπόψη μας την διαταγή σας με Αριθ. Πρωτ:4009 φ.290.1 όσον αφορά τα ΜΑΠ και την ασπαζόμαστε.

Για να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς σε πυροσβεστικές επιχειρήσεις, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για την εξασφάλιση της επιτυχής υλοποιήσεις της επιχείρησης και για να μην εκπέσουμε σε πειθαρχικό παράπτωμα, όσον αφορά στην μη συμμόρφωση αυτής, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την χορήγηση των προβλεπόμενων ΜΑΠ στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Μυρτιάς Δήμου Ευρώτα, που αποτελείται από δύναμη Τριάντα Πέντε ατόμων, τα οποία συνοψίζονται στα εξής: 28 κράνη, 28 προβλεπόμενα ζευγάρια γάντια και 28 ζευγάρια υψηλά υποδήματα. Τα υπόλοιπα επτά υπάρχουν ήδη προς χρήση με ίδια έξοδα των εθελοντών.

Η παρούσα επιστολή πηγάζει από την πεποίθηση μας στο ότι εσείς στηρίζετε τον εθελοντισμό ενεργά και κατά πόσο μάλλον τον πρώτο Πανελλαδικά Σταθμό Β Τάξης, ο οποίος κατά τα 5 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμμετάσχει όπως γνωρίζετε ενεργά σε πολλά και σοβαρά συμβάντα της περιοχής και όχι μόνο. Τα οποία έχουν αντιμετωπιστεί από τους εθελοντές του Σταθμού, δρώντας στην πρώτη γραμμή, και όχι ως “βοηθητικοί Πάροχοι” των μόνιμων Πυροσβεστών.

Γι’ αυτό και παρακαλούμε θερμά της “Ευνοϊκής σας διάκρισης” των Εθελοντών του Σταθμού μας, όσον αφορά τις παραπάνω Χορηγήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti