Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία στη Σπάρτη!

Την Τρίτη 17 Ιουλίου - Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι διαδηλωτές

Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 18:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία στη Σπάρτη!

Μια ειρηνική μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας και αντίδρασης για το ζήτημα της ονομασίας της Μακεδονίας οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Λακωνίας για τη Μακεδονία!

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 7:30΄ μμ, με έναρξη στην είσοδο της Σπάρτης (περιοχή Φιξ) και θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

«Καλούμε όσους έχουν μηχανές, αυτοκίνητα ή άλλα οχήματα να συμμετάσχουν σε αυτή την πορεία φορώντας κράνη και ζώνες και κινούμενοι με κόσμιο, ήπιο και νόμιμο τρόπο να διαμαρτυρηθούμε για ακόμα μια φορά για την συμφωνία - κόλαφο παραδόσεως της Μακεδονίας μας» αναφέρει στο κάλεσμά της η Συντονιστική Επιτροπή.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος