Στις 20/8 η ετήσια εκδήλωση της Μητρόπολης για τους Λάκωνες ομογενείς

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Στον Μυστρά

Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2018 10:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις 20/8 η ετήσια εκδήλωση της Μητρόπολης για τους Λάκωνες ομογενείς

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και αγάπης προς τους Λάκωνες ομογενείς που στηρίζουν με κάθε μέσο το έργο της, η Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης προσκαλεί και φέτος όλους τους ομογενείς, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 7:30΄ το απόγευμα στο “Mystras Grand Palace Resort” (Παλαιολόγιο Μυστρά), προκειμένου να τους προσφερθεί ένα κέρασμα και να ψυχαγωγηθούν με ευχάριστη μουσική.

Η πρόσκληση ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους και για τους εκπροσώπους ομογενειακών συλλόγων και σωματείων.

Όπως αναφέρει η Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης «οι αγαπημένοι μας ομογενείς έχουν ανταποκριθεί με συγκινητική προθυμία στην κατά καιρούς έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της τοπικής Εκκλησίας να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσφορά τους στους ηλικιωμένους και τους ανήμπορους αδελφούς μας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος