Στα γραφεία των εν Αττική Γεωργιτσιάνων ο Τέρενς Κουίκ

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

«Ναι» στο «Γεωργίτσι- Πελλάνα» από τον υφ. Εξωτερικών

Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 14:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα γραφεία των εν Αττική Γεωργιτσιάνων ο Τέρενς Κουίκ

Τα γραφεία  του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος στην Αθήνα επισκέφτηκε την περασμένη Δευτέρα ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Ηλ. Τσίχλης, ο γραμματέας Φίλιππος Γ. Τσερωτάς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αικατερίνη Ηλ. Μπακή.
 
Αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Γεωργιτσίου και για τους Γεωργιτσιάνους που διαμένουν στο εξωτερικό, ως υφυπουργός αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, ενημερώθηκε και για το πρόβλημα της σύνδεσης του Γεωργιτσίου (που αναπτύσσεται τουριστικά με ιδιωτική πρωτοβουλία) με τον νέο αυτοκινητόδρομο Λέυκτρο-Σπάρτη. Ο υφυπουργός εξέφρασε δημόσια την στήριξή του, στο αίτημα του Συνδέσμου, για την  ασφαλτόστρωση και διαπλάτυνση του δρόμου Γεωργίτσι-Πελλάνα μέσω Μανίνου και στηρίζει ναι υπέρ του δρόμου, στο δημοψήφισμα του Συνδέσμου. Η συνάντηση διήρκησε 1 ώρα και 10 λεπτά, σε πολύ καλό κλίμα.
 
Έτσι, συνεχίζεται η στήριξη προσωπικοτήτων στο δημοψήφισμα του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, για την ασφαλτόστρωση και διαπλάτυνση του δρόμου Γεωργίτσι-Πελλάνα μέσω Μανίνου, το οποίο ξεκίνησε στις 23 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 22 Ιουλίου και στην λίστα των υποστηρικτών, προστίθεται και ο Υφυπουργός Εξωτερικών. Είχε προηγηθεί, η στήριξη της περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Πειραιώς Νικόλαου Μανεσιώτη και του αντιπροέδρου της τοπικής κοινότητας Γεωργιτσίου Παναγιώτη Καρβούνη. Η μέχρι σήμερα, συμμετοχή των Γεωργιτσιάνων στο δημοψήφισμα, κρίνεται ικανοποιητική και η στήριξη προσωπικοτήτων προσδίδει άλλο κύρος και ενισχύει τον αγώνα για την υλοποίηση ενός διαχρονικού αιτήματος προς όφελος των πολιτών.

Ο Σύνδεσμος θυμίζει τις λεπτομέρειες του δημοψηφίσματος:
Δημοψήφισμα μελών και φίλων Συνδέσμου για το δρόμο Γεωργίτσι-Πελλάνα μέσω Μανίνου:
Ψηφοφορία: από 23 Ιουνίου μέχρι 22 Ιουλίου 2018.
Ερώτημα: «Συμφωνείτε με την πρόταση του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος για την ασφαλτόστρωση και διαπλάτυνση του δρόμου Γεωργίτσι-Πελλάνα μέσω Μανίνου; Ναι ή Όχι;». Δικαίωμα ψήφου: Μέλη, φίλοι Συνδέσμου και απανταχού Γεωργιτσιάνοι. Διευκρινίζεται ότι θα προστατευτούν πλήρως τα προσωπικά δεδομένα όλων.

Τρόπος ψηφοφορίας:
1) Είτε ηλεκτρονικά-διαδικτυακά στην διεύθυνση
 email sindgeorgitsianattikis@ ;συμπληρώνοντας «Ναι ή Όχι» και υποχρεωτικά όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός και αριθμό αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του ψηφοφόρου.
2) Είτε με φυσική παρουσία, αναγράφοντας «Ναι ή όχι» σε απλό χαρτί και ρίχνοντας το στην κάλπη που βρίσκεται στην οδό Αθηνάς 48 Αθήνα, κατάστημα "Όπως Παλιά" Γιαννίκου ή στην οδό Βερανζέρου 23 Αθήνα, κατάστημα "Ζίτσα" ή στην οδό Σόλωνος 45 στο Κολωνάκι Αθήνα, τυπογραφείο Originalprint, επιδεικνύοντας ταυτότητα ή διαβατήριο.

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος