Στην επέτειο απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Mετά από πρόσκληση του Δημάρχου

Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 14:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην επέτειο απελευθέρωσης της Μονεμβασιάς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 197η επέτειο απελευθέρωσης της Μονεμβασίας θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μετά από επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη.
 
Όπως μας πληροφορεί το monemvasianews.gr, την Κυριακή 22 Ιουλίου και ώρα 20:30, στην Πλάκα, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον πολιτιστικό σύλλογο Μονεμβασίας «Οι Ρίζες», καθώς επίσης και από τους πολιτιστικούς συλλόγους Καλαμάτας και Λειβαδιάς.
 
Την Δευτέρα 23 Ιουλίου, θα γίνει Αρχιερατική Δοξολογία στο Ναό του Ελκομένου Χριστού, στο Κάστρο Μονεμβασίας, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
 
Θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον εκπαιδευτικό – πρώην δήμαρχο  Νεκτάριο Μαστορόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα γίνει η ανακήρυξη του προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη Μονεμβασίας.
 
Τέλος, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία «Κανόνι» του Ελκομένου Χριστού, κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και η τελετή θα κλείσει με τον Εθνικό Ύμνο.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας και ώρα 20:45 θα λάβει χώρα η πυρπόληση της τουρκικής γολέτας, ενώ θα ακολουθήσει συναυλίας με τους Νίκο Οικονομίδη, Ρίτσα Πόζιου, Πάνο Μπούσαλη και Γιώργο Ντόβολο.

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος