Την Πελοπόννησο επισκέφτηκε η διοίκηση της Eurobank

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας

Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 14:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την Πελοπόννησο επισκέφτηκε η διοίκηση της Eurobank

Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank Φωκίωνα Καραβία στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη την περασμένη Παρασκευή.

Ο κ. Καραβίας και τα υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας που τον συνόδευαν δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί η Πελοπόννησος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στον κ. Τατούλη ότι «η περιφέρειά σας έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη από τις λοιπές περιφέρειες της χώρας», εξαίροντας το τουριστικό και πρωτογενές προϊόν της, καθώς επίσης το εξαιρετικό οδικό της δίκτυο.

Σημείωσε επίσης ότι οι πολιτικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήτησε τη συνεργασία του περιφερειάρχη στη διαμόρφωση στρατηγικής της τράπεζας, προκειμένου -όπως είπε- να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου.

Από την πλευρά του, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι το πολιτικό και οικονομικό υπόβαθρο της Πελοποννήσου είναι ιδιαίτερα ισχυρό, γεγονός το οποίο διαρκώς ενισχύει το επενδυτικό προφίλ της. Σημείωσε ωστόσο ότι «το ενδιαφέρον μας εστιάζεται όχι μόνο στην προσέλκυση επενδύσεων, αλλά κυρίως στην ενσωμάτωσή τους και στην εξυπηρέτηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού».

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στις διεθνείς στρατηγικές συνεργασίες που έχει εδραιώσει η Περιφέρεια, οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε πρωτοβουλίες και δράσεις που δημιουργούν νέα δεδομένα για τη γεωπολιτική θέση της Πελοποννήσου και της Ελλάδας.

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος