Διακρίσεις... στις προληπτικές εξετάσεις υγείας στη Μάνη

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Διαμαρτυρία από το Κέντρο Υγείας Γυθείου

Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 18:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακρίσεις... στις προληπτικές εξετάσεις υγείας στη Μάνη

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία σχετικά με τη μη συμμετοχή του στο πρόγραμμα των προληπτικών εξετάσεων στο Δήμο Ανατολικής Μάνης εξέδωσε το Κέντρο Υγείας Γυθείου. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον ΟΠΑΠΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αν. Μάνης και το Κ.Υ. Αρεόπολης.  

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Γυθείου ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης συμπεριλαμβάνονται δωρεάν εξετάσεις από το Κέντρο Υγεία Αρεόπολης σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του παιδιού”.

Στο πρόγραμμα εξετάσεων (15-07-2018) είχαν συμπεριληφθεί και τα χωριά Πετρίνα και Αιγιές, τα οποία ανήκουν στην περιοχή ευθύνης του Κ.Υ. Γυθείου και για το οποίο πρόγραμμα δεν είχε καμία ενημέρωση η  Επιστημονική Υπεύθυνη κα Αγγελάκου Θεοδώρα ούτε κανένας γιατρός του Κ.Υ., ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν ενεργά και να μπορέσει να καλυφθεί ο πληθυσμός των πιο απομακρυσμένων χωριών καθώς και των κατοίκων του Γυθείου.

Παρόλα αυτά το Κ.Υ. Γυθείου θα οργανώσει δικό του πρόγραμμα με εξειδικευμένους γιατρούς σύντομα, το οποίο θα απευθύνεται στους κατοίκους της περιοχής ευθύνης του και φυσικά τους κατοίκους της πόλης του Γυθείου».

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος