Επτά στη «φάκα» για ναρκωτικά σε μία ημέρα στη Λακωνία!

Αυξημένη δουλειά για τους αστυνομικούς το Σάββατο 21/7

Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 12:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επτά στη «φάκα» για ναρκωτικά σε μία ημέρα στη Λακωνία!

Σωρεία συλλήψεων για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιήθηκαν σε μία μόνο ημέρα στη Λακωνία.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 21/7 στη Σπάρτη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, συνέλαβαν  έναν 51χρονο Έλληνα, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δύο, περίπου, μέτρων.

Επίσης, το πρωί της ίδιας ημέρας στη Σπάρτη, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Λακωνίας, έπιασαν έναν 32χρονο Έλληνα με μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθησαν στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Λακωνίας, δύο 36χρονοι Έλληνες, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 5,9 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση για τις παραπάνω περιπτώσεις διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Όμως, οι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λακωνία το Σάββατο δεν τελείωσαν εκεί, καθώς το μεσημέρι της συγκεκριμένης ημέρας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 40χρονο Έλληνα στη Σκάλα, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Ακόμα, το πρωί του Σαββάτου, στη Γλυκόβρυση Δήμου Ευρώτα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, συνέλαβαν έναν 55χρονο Έλληνα, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,28 έως 0,70 εκατοστών, τρείς πυροκροτητές, πέντε φυσίγγια και βραδύκαυστο φυτίλι.

Τέλος, το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη στο Γύθειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, ένας 59χρονος Έλληνας. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, σιδερογροθιά, στιλέτο, με μήκος λάμας 10 εκατοστών, ένα κινητό τηλέφωνο και αντικείμενα που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti