Στην Πελοπόννησο το ετήσιο συνέδριο των Γερμανών επιχειρηματιών τουρισμού

Το 2019

Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 12:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Πελοπόννησο το ετήσιο συνέδριο των Γερμανών επιχειρηματιών τουρισμού

Το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου των Γερμανών επιχειρηματιών του τουρισμού για το 2019 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είχε προηγηθεί η διεκδίκηση, εκ μέρους του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, τον περασμένο Μάρτιο στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB Berlin και η συνάντησή του με το διευθύνοντα σύμβουλο του Συνδέσμου κ. DirkInger.

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή κατά τη συνάντηση του κ. Inger με την υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά λίγες μέρες πριν. Για τη λήψη της απόφασης συνεκτιμήθηκαν οι σχέσεις που διατηρεί η Πελοπόννησος με τη Γερμανία, το ιδιαίτερα δυναμικό και ποιοτικό προφίλ του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου, η εμπειρία της περιφερειακής αρχής στη διοργάνωση μεγάλων γεγονότων, όπως η διοργάνωση του συνεδρίου των Βρετανών touroperator (ABTA), αλλά και οι σημαντικές επενδυτικές προοπτικές της Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς όπως δήλωσε «τολμάμε, θέτουμε φιλόδοξους στόχους και τους πετυχαίνουμε. Αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε ανταγωνιστικοί στο διεθνές περιβάλλον και προσελκύουμε σημαντικά γεγονότα εθνικής πολιτικής σημασίας. Το συνέδριο του DRV είναι βέβαιο ότι θα δώσει ώθηση στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και της Ελλάδας, ιδίως σε συσχετισμό με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στο χώρο της Μεσογείου».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti