Ευχαριστήριο του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης για τη συνδρομή στους πυρόπληκτους

Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 12:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης για τη συνδρομή στους πυρόπληκτους

Την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι συνέβαλαν στο έργο στήριξης των πυρόπληκτων της Αττικής εκφράζει το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Αναλυτικά, σημειώνει τα εξής:

«Όλοι εμείς οι άνθρωποι του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εθελοντές και εθελόντριες και οι πολυάριθμοι φίλοι του Τμήματος μας, αισθανόμαστε άμεση και επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσουμε καθένα και καθεμιά που είτε μεμονωμένα είτε ως μέλη συλλογικών φορέων συνέδραμαν με εκπληκτικό τρόπο την προσπάθεια μας για συγκέντρωση βοήθεια για τους πυροπαθείς της Αττικής.

Ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας αποδεικνύει ότι στην περιοχή μας εξακολουθεί να βασιλεύει η ανθρωπιά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο συμπολίτη μας μεταφορέα Γιάννη Φλώρο που αφιλοκερδώς ανέλαβε την μεταφορά της βοήθειας από Σπάρτη προς Αθήνα. Πολλές πολλές ευχαριστίες στους προσκόπους της περιοχής μας που με την βοήθεια συναδέλφων τους από την Αθήνα έβαλαν στην κυριολεξία πλάτη στην φόρτωση της βοήθειας. Ακόμη ευχαριστίες αξίζουν στον συμπολίτη μας Τάκη Τσάχαλη και σε όσες και όσους συνέδραμαν στην φόρτωση της βοήθειας στο μεταφορικό μέσο. Ευχόμαστε ολόψυχα να μην συμβούν και πάλι τέτοιου είδους τραγικά γεγονότα, αν όμως ο μη γένοιτο επαναληφτούν και πάλι, αν μη τι άλλο τουλάχιστον είμαστε σίγουροι για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των συμπολιτών μας. Η πρόσφατη τραγική εμπειρία των συνανθρώπων μας της Αττικής αποδεικνύει του λόγου μας το αληθές.

Για το Περ. Τμήμα Σπάρτης Ε.Ε.Σ.
Ο πρόεδρος
Δημοσθένης Α. Ματάλας»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα