«2η Βατικιώτικη Αστροβραδιά 2018» στο Παραδείσι Βοιών!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Παρασκευή, 10 Αύγουστος 2018 13:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«2η Βατικιώτικη Αστροβραδιά 2018» στο Παραδείσι Βοιών!

Το Σάββατο 11 Αυγούστου -καιρού επιτρέποντος- από τις 9:00 το βράδυ ανοίγουμε τα τηλεσκόπια μας και κοιτάμε ψηλά στα αστέρια στην Αγία Κυριακή (Παραδείσι) Βοιών Λακωνίας!

Στο καλεσμά τους οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: «Ελάτε μαζί μας να μιλήσουμε για ουρανογραφία και αστρική εξέλιξη, να δούμε αστερισμούς, αστρικά σμήνη και νεφελώματα, τους διπλούς αστέρες της Μεγάλης Άρκτου, του Κύκνου, το Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Διαβάζουμε ελληνική μυθολογία στους ουρανούς. Θα δούμε τους πλανήτες Αφροδίτη, Δία, Κρόνο, τον Άρη και ό,τι άλλο έχει να μας δείξει ο αστροφώτιστος ουρανός. Εκλειπτική, ζωδιακός κύκλος, ουράνιος ισημερινός».

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ωστόσο απαραίτητο είναι το καλό ντύσιμο.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 27340 29039 και 6977 887292.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος