Τροποποίηση του μέτρου 6.1 για τους Νέους Αγρότες

Ενημέρωση από την ΠΕ Λακωνίας

Τρίτη, 14 Αύγουστος 2018 09:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τροποποίηση του μέτρου 6.1 για τους Νέους Αγρότες

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Λακωνίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ, έγινε η 5η τροποποίηση της απόφασης που αφορά την  «Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης - φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1».

Η τροποποίηση αφορά στο Κεφάλαιο Α του άρθρου 1 «Πιστώσεις ανά Περιφέρεια για παροχή οικονομικών ενισχύσεων του Μέτρου 6.1».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λακωνίας, επικοινωνώντας με τον κ. Κ. Βουνάση (27313 63334) και την κ. Μ. Ρουμάνα (27313 63319).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα