Από την Καλλιθέα Λακωνίας ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στην Αθήνα

Πληροφορίες ότι είχε καταγωγή από Γύθειο

Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 14:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από την Καλλιθέα Λακωνίας ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στην Αθήνα

Κάτοικος Καλλιθέας (Ζαραφώνας) Λακωνίας ήταν τελικά ο 47χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του μετά από την προσαγωγή του τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/9) στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Καθώς οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες και ελάχιστες και προέρχονταν -κυρίως- από την περιοχή της Αττικής, αρχικά μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι ο άνδρας ήταν κάτοικος Σπάρτης ή Γυθείου. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο νεκρός 47χρονος είλκε την καταγωγή του από την περιοχή του Γυθείου.

Σχετικά με το περιστατικό, ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει ότι ο 47χρονος οδηγήθηκε στο ΑΤ Ομονοίας μετά από επεισόδιο που φέρεται να προκάλεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της οδού Βερανζέρου, όπου είχε καταλύσει με τη συζυγό του. Όπως γράφει η εφημερίδα, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς ο άνδρας ήταν εκτός εαυτού, ενώ τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν.

Μετά τη συμπλοκή που υπήρξε, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 47χρονο και τον οδήγησαν στο ΑΤ Ομονοίας, όμως λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας ένιωσε δυσφορία. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άνδρας κατέρρευσε και εξέπνευσε πριν προλάβουν να επέμβουν οι γιατροί του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» όπου μεταφέρθηκε.

Κατά τις αρχικές εκτιμήσεις, τα αίτια του θανάτου του 47χρονου μοιάζουν παθολογικά, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας.

Όπως γράφει το in.gr, την υπόθεση χειρίζονται ήδη ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και το περιστατικό χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα σοβαρό».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti