Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου στον Ταΰγετο

Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 18:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου στον Ταΰγετο

Κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν αποφέρει οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας 10/9, όταν και εξαφανίστηκε από το χωριό του, τα Ανώγεια Λακωνίας. Το όχημα του εντοπίστηκε σταθμευμένο κοντά στις πηγές  Μαγγανιάρη στον Ταΰγετο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί και ιδιόχειρη επιστολή, όπου ο άνδρας εξηγεί τους λόγους της εξαφάνισής του.

Η αναζήτησή του συνεχίστηκε και την Τετάρτη στον Ταΰγετο (θέση Βάρδα, κοντά στις πηγές Μαγγανιάρη) από δυνάμεις της Αστυνομίας, Τμήμα της ΕΜΑΚ με δύο σκυλιά, καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Σπάρτης και Τρίπολης. Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν εντατικά και αύριο Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κτηνοτρόφος, ηλικίας 52-55 ετών, είχε να δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες και έτσι το πρωί της Τρίτης, ο αδερφός του δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα