Εκδηλώσεις στη Σπάρτη για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας

Την Κυριακή 16/9

Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 16:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδηλώσεις στη Σπάρτη για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας

Στο πλαίσιο της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στη Σπάρτη οι παρακάτω εκδηλώσεις: Γενικός σημαιοστολισμός δημοσίων, δημοτικών, ιδιωτικών καταστημάτων, καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Ιδιωτικού Δικαίου και κατοικιών από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της 16ης Σεπτεμβρίου 2018. Επίσης, θα γίνει  φωταγώγηση των δημοσίων κτιρίων και του δημοτικού καταστήματος, κατά τις βραδινές ώρες της 16ης Σεπτεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 9:55΄ το πρωί της Κυριακής (16/9) θα ολοκληρωθεί η  προσέλευση επισήμων στον Μητροπολιτικό Ναό Σπάρτης και στις 10:00 πμ θα τελεστεί   επιμνημόσυνη δέηση. Στη συνέχεια θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία από τον εκπαιδευτικό κ. Βασίλειο Βλαχάκο.

Στις 10:40΄ πμ θα γίνει η προσέλευση επισήμων στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα, ενώ στις 10:45΄ πμ θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση. Θα ακολουθήσει προσευχή από τη φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης, κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής προς τιμή και μνήμη των νεκρών, ενώ οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης θα ολοκληρωθούν με την ανάκρουση του  Εθνικού Ύμνου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος