Σεμινάρια βυζαντινής αγιογραφίας από τη Μητρόπολη Μάνης

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 14:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάρια βυζαντινής αγιογραφίας από τη Μητρόπολη Μάνης

Στα πλαίσια της αξιοποίησης, μελέτης και μαθητείας στην ορθόδοξη παράδοση, η Ιερά Μητρόπολη Μάνης θα υλοποιήσει και φέτος σεμινάρια βυζαντινής αγιογραφίας, με την ευλογία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 30/9. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων θα λειτουργήσουν τμήματα σε όσο το δυνατόν περισσότερες αρχιερατικές περιφέρειες, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6973 375778 (αρχιμ. Ιώβ Κουμούτσης-υπεύθυνος διεξαγωγής σεμιναρίων βυζαντινής αγιογραφίας της Μητρόπολης Μάνης).

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν για όλους.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος