«Ημέρες Φυσιολογίας» για πέμπτη χρονιά στη Μάνη

Από 21 έως 23/9 στο Βαθύ

Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 12:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ημέρες Φυσιολογίας» για πέμπτη χρονιά στη Μάνη

Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνεται η επιστημονική συνάντηση «Ημέρες Φυσιολογίας στη Μάνη». Η συνάντηση διεξάγεται για πέμπτη χρονιά, κατά το διάστημα από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο "Belle Hellene" στο Βαθύ Αν. Μάνης. Θα παρευρεθούν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα βραβευτούν οι αριστούχοι του μεταπτυχιακού προγράμματος. Τους συμμετέχοντες θα απασχολήσουν θέματα εφαρμοσμένης φυσιολογίας, εκπαίδευσης στην ιατρική, οι εξελίξεις στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής αλλά και θέματα ψυχικής υγείας.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κ. Ανάργυρος Μαριόλης και ο διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος καθηγητής κ. Μιχάλης Κουτσιλιέρης θα χαρούν να σας υποδεχτούν και φέτος στη Μάνη.

Λίγα λόγια για το ΠΜΣ
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στοχεύει στο να βελτιώσει την εκπαίδευση νέων ιατρών, άλλων βασικών επιστημόνων και συναφών επιστημονικών κλάδων στις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης με ιδιαίτερη έμφαση στους μηχανισμούς οι οποίοι συμμετέχουν στην ανθρώπινη Μοριακή & Εφαρμοσμένη να   βελτιώσει την εκπαίδευση νέων ιατρών, άλλων βασικών επιστημόνων και συναφών επιστημονικών κλάδων στις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης με ιδιαίτερη έμφαση στους μηχανισμούς οι οποίοι συμμετέχουν στην ανθρώπινη Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία, να δώσει-state of art-ερευνητική εμπειρία στο πεδίο της Μεταφραστικής Έρευνας στην Ιατρική Επιστήμη και να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των βασικών και κλινικών επιστημόνων κύρια εντός της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και των ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας μας αλλά και επαγγελματικών χώρων με υψηλή εξειδίκευση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα