Σεμινάρια βυζαντινής μουσικής και ψαλτικής από τη Μητρόπολη Μάνης

Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάρια βυζαντινής μουσικής και ψαλτικής από τη Μητρόπολη Μάνης

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος για την προώθηση της βυζαντινής εκκλησιαστικής υμνολογίας και την ανάδειξη νέων ιεροψαλτών, θα λειτουργήσουν για φέτος σεμινάρια   βυζαντινής μουσικής και ψαλτικής υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης  Μάνης και την ευλογία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 30 Σεπτεμβρίου.    

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6973 375778 (αρχιμ. Ιώβ Κουμούτσης-υπεύθυνος για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων στις αρχιερατικές περιφέρειες: Γυθείου, Οιτύλου, Ανατολικής Μάνης και Σμύνους) και 6945 625157 (κ. Κυριάκος Κισκηρέας-υπεύθυνος για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων στις αρχιερατικές περιφέρειες: Λεύκτρου και Αβίας).

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti