Κανελλάκης: «Στηρίζω σταθερά τον Π. Τατούλη και στις επόμενες εκλογές»

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Δεν εγκαταλείπει την παράταξη του περιφερειάρχη για χάρη της ΝΔ

Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 12:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κανελλάκης: «Στηρίζω σταθερά τον Π. Τατούλη και στις επόμενες εκλογές»

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Λάκωνας περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Κανελλάκης, δημοσίευμα που τον εμφανίζει να αποσύρει τη στήριξη στην παράταξη του περιφερειάρχη Πέτρου  Τατούλη ενόψει των εκλογών του 2019 και να συστρατεύεται με τον υποψήφιο που θα προκρίνει η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του στον «Λακωνικό Τύπο», ο κ. Κανελλάκης, ο οποίος προέρχεται από την παράταξη της ΝΔ, ξεκαθαρίζει τα εξής: «Στηρίζω απόλυτα τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και το μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Παραμένω σταθερά στο πλευρό του Π. Τατούλη και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να συνεχίσουμε μαζί την εντατική προσπάθεια για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου και την πρόοδο των πολιτών της».

Παρά το γεγονός ότι παραμένει πιστός στην παράταξη Τατούλη, κινούμενος σε διαφορετική γραμμή από τη ΝΔ στο σκέλος των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Ηλίας Κανελλάκης διευκρινίζει ότι «θα δώσω τον αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος