Τον Κότρωνα επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Μάνης (ΦΩΤΟ)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Ενημερώθηκε για το έργο του Πνευματικού Κέντρου

Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 12:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον Κότρωνα επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Μάνης (ΦΩΤΟ)

Της θείας λειτουργίας που τελέστηκε το πρωί της Κυριακής (23/9) στον ΙΝ Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα προεξήρχε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄, κηρύσσοντας τον θείο λόγο, παρουσία πλήθους πιστών και εκπροσώπων του Δήμου Ανατολικής Μάνης και αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας Ηλίας Αξιοτόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Μάνης μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Κότρωνα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά του χωριού και να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες που υλοποιούνται στη συγκεκριμένη δομή. Το Πνευματικό Κέντρο επιτελεί σπουδαίο έργο στην περιοχή, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά και εκπαιδευτικά θέματα με ιθύνοντα νου τον δραστήριο κ. Αντώνη Παναγάκο.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Μάνης έδωσε το «παρών» στην απονομή μεταλλίων των νικητών του αγώνα δρόμου από το Σκουτάρι στον Κότρωνα με την ονομασία «Δόλιχος Δρόμος - Ισσώρια Άρτεμις 2018» που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, οι «Όμοιοι της Μάνης», το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και το Εργαστήριο Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φωτο: ΙΜ Μάνης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος