Πρέσβης ΗΠΑ: «Από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει η Σπαρτακιάδα» (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Αποκλειστικές δηλώσεις του Τζέφρι Πάϊατ κατά τον τερματισμό στο άγαλμα του Λεωνίδα

Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 13:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρέσβης ΗΠΑ: «Από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει η Σπαρτακιάδα» (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάϊατ ήταν ανάμεσα στους 387 ποδηλάτες που μετείχαν στην 30ή Σπαρτακιάδα και μεταξύ των 365 που τερμάτισαν μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα. Διανύοντας 257 χιλιόμετρα από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο κ. Πάϊατ αφίχθη στη Σπάρτη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 6/10 και -παρά την κούραση-  έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος για το επίτευγμά του.

Μιλώντας αποκλειστικά στον «Λακωνικό Τύπο» και το Ionian Channel o κ. Πάϊατ δήλωσε ότι ο αγώνας «είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει. Θέλω να συγχαρώ τους ποδηλάτες και τους διοργανωτές, την Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών, όλες τις δημοτικές αρχές, της Σπάρτης, της Τρίπολης της Αργολίδας και της Αθήνας. Ήταν μια υπέροχη διαδρομή σε μια όμορφη ημέρα. Είμαι υπερήφανος που ολοκλήρωσα τη διαδρομή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον κ. Πάϊατ υποδέχτηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου «Θυγατέρες της Πηνελόπης Σπάρτης», κ. Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου, όπως και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης κ. Σπύρος Μοιράγιας, ο οποίος προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο στον κ. Πάϊατ εκ μέρους του Δ. Σπάρτης. Τόσο η κ. Ζαχαράκη, όσο και ο κ. Μοιράγιας είχαν ιδιαίτερα ένθερμη συνομιλία με τον πρέσβη των ΗΠΑ.

Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες

Φωτο: Τ. Κούρος, Χρ. Πετρούλιας
Video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti