Σημαντική η συμβολή του Ερυθρού Σταυρού και των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» στη «Σπαρτακιάδα» (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 08:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σημαντική η συμβολή του Ερυθρού Σταυρού και των «Θυγατέρων της Πηνελόπης» στη «Σπαρτακιάδα» (ΦΩΤΟ)

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι εθελοντές για την επιτυχία του επετειακού ποδηλατικού αγώνα «Σπαρτακιάδα», που φέτος συμπλήρωσε 30 χρόνια διεξαγωγής.

Ειδικότερα, τα μέλη του Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και οι ερυθροσταυρίτες της Νοσηλευτικής Σχολής Σπάρτης έδωσαν δυναμικό «παρών», ώστε να προχωρήσουν σε περίθαλψη πιθανών τραυματισμών και να παράσχουν οποιαδήποτε φροντίδα παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες αθλητές.

Επίσης, μέλη του Συλλόγου «Θυγατέρες της Πηνελόπης Σπάρτης» με επικεφαλής την κ. Γεωργία-Ζαχαράκη Αναστασοπούλου, στάθηκαν αρωγοί και στη φετινή «Σπαρτακιάδα», όπως συνηθίζουν και σε προηγούμενες διοργανώσεις. Μάλιστα, η κ. Ζαχαράκη βράβευσε τους ποδηλάτες που προέρχονταν από το εξωτερικό, ενώ οι γυναίκες του συλλόγου υποδέχονταν τους ποδηλάτες με κέρασμα τα γλυκίσματα που οι ίδιες είχαν παρασκευάσει.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα