Αντιπλημμυρική προστασία: Προετοιμασμένη δηλώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντιπλημμυρική προστασία: Προετοιμασμένη δηλώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Από τις 19 Ιουλίου 2018, όταν της μεταφέρθηκε η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων (σσ μέχρι τότε ανήκε στους δήμους), η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκίνησε άμεσα ενέργειες σε όλες τις περιφερειακές ενότητες για τον καθαρισμό τους. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και ο προγραμματισμός δράσεων επικαιροποιείται συνεχώς.

Μετά την τελευταία θεομηνία οι περιφερειακές ενότητες με τις υπηρεσίες τους εντοπίζουν και καταγράφουν τα επιπλέον σημεία που απαιτούν παρέμβαση και τα συμπεριλαμβάνουν στο στρατηγικό προγραμματισμό δράσεων τους, με παράλληλα τεχνικά έργα, για μια ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία της Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης, μαζί με το σύνολο των αντιπεριφερειαρχών, των περιφερειακών συμβούλων και των υπηρεσίων προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προετοιμάσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο την Περιφέρεια για τον επερχόμενο χειμώνα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του περιφερειάρχη.

Σε ανακοίνωσή τη η Περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζει ότι «οι πολίτες της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα των περιοχών που επλήγησαν από την τελευταία θεομηνία έχουν εμπιστοσύνη ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οι αντιπεριφερειάρχες, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας σε στενή συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και σε θεσμική συνεργασία με δημοτικές αρχές, θα πράξουν ό,τι απαιτείται».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος