Δημιουργείται σύγχρονο ΚΑΠΗ στον Δ. Ευρώτα

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Δείτε πότε ξεκινούν οι εγγραφές

Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 12:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημιουργείται σύγχρονο ΚΑΠΗ στον Δ. Ευρώτα

Στη σύσταση ΚΑΠΗ (Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων) Δ. Ευρώτα προχώρα άμεσα το ΝΠΔΔ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ», με γνώμονα ότι «τα ΚΑΠΗ, στις μέρες μας, έχουν καθιερωθεί στη ζωή των ευρύτερων κοινωνιών κι επιδιώκοντας τη δυναμική παρουσία του ηλικιωμένου στο τοπικό γίγνεσθαι» όπως αναφέρεται σχετική ανακοίνωση.

Σκοπός του ΝΠΔΔ είναι το ΚΑΠΗ του Δήμου Ευρώτα να λειτουργεί με τις σύγχρονες αρχές, αντιλήψεις και μεθόδους παροχής υπηρεσιών, προασπίζοντας ταυτόχρονα τα κοινωνικά δικαιώματα της τρίτης ηλικίας.  

Όσοι δημότες έχουν συμπληρώσει τα 60 έτη της ηλικίας τους κι επιθυμούν να εγγραφούν, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα στα γραφεία του ΝΠΔΔ, όπου θα γίνονται και οι εγγραφές κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές ξεκινούν από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ: 27350 29215.

Η πρόεδρος κ. Ιωάννα Σάκκαρη και το ΔΣ του ΝΠΔΔ επισημαίνουν ότι «υλοποιούν ένα πάγιο αίτημα των δημοτών, θέτοντας τις βάσεις για έναν θεσμό, που στόχο έχει την προσφορά, τη στήριξη και την ψυχαγωγία».

 
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος