Τις εργασίες στην παράκαμψη Γερακίου επιθεώρησε ο Τατούλης (ΦΩΤΟ)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 13:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τις εργασίες στην παράκαμψη Γερακίου επιθεώρησε ο Τατούλης (ΦΩΤΟ)

Το -εν εξελίξει- έργο της γέφυρας Πόρου-παράκαμψης Γερακίου επιθεώρησε, την Τετάρτη 10/10, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, τους περιφερειακούς συμβούλους Λακωνίας κκ Χαράλαμπο Σκούρο, Γιάννη Μπουκουβάλα και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που αποτελούσε αίτημα των πολιτών για πολλά χρόνια και μόλις ολοκληρωθεί θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της Λακωνίας, καθώς θα μειωθεί ο χρόνος πρόσβασης προς την ανατολική Λακωνία, ενώ παράλληλα θα γίνει ασφαλέστερη η διέλευση των οχημάτων.

Στο ρέμα του Πόρου γίνονται εργασίες κατασκευής της γέφυρας και οδικές παρεμβάσεις μήκους 1.800 μέτρων, ενώ η παράκαμψη γίνεται σε ένα δύσκολο σημείο του οδικού άξονα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους.

Παρών στην επίσκεψη του περιφερειάρχη ήταν και ο πρόεδρος της ΤΚ Γερακίου κ. Δημήτρης Κούρλας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος