Καλεί σε ανοιχτή συνέλευση η δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ

alte_peloponnese
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 14:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καλεί σε ανοιχτή συνέλευση η δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ

Ανοιχτή συνέλευση οργανώνει η ΑΝΑΣΑ Ανεξάρτητη Αγωνιστική Συνεργασία για την Αυτοδιοίκηση του Δ. Σπάρτης), παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας  στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/10 και ώρα 6:30΄ στην αίθουσα του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Νεολαίας (Δωριέων 13-15).

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

«Ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών πλησιάζει

Οι ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το Μάιο του 2019 θα πραγματοποιηθούν σε ένα νέο τοπίο, με ένα νέο θεσμικό πλαίσιο τον Κλεισθένη Ι, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει  μια νέα πρωτόγνωρη δημοκρατική αυτοδιοικητική παράδοση.

Σε αυτή την νέα συγκυρία η ΑΝΑΣΑ θα πρέπει να καθορίσει την στρατηγική της, να χαράξει το δρόμο που θα περπατήσει το επόμενο διάστημα.

Η μικρή σε εκλογική δύναμη ΑΝΑΣΑ με τις ριζοσπαστικές ιδέες και θέσεις επέζησε, έδρασε τοποθετήθηκε σε μικρά κι μεγάλα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Η ΑΝΑΣΑ είναι πλέον πιο έμπειρη αυτοδιοικητικά και ποιο ώριμη πολιτικά μπορεί και πρέπει να προχωρήσει σε ένα νέο αυτοδιοικητικό εγχείρημα, από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ με τον πολίτη πρωταγωνιστή και την εξάλειψη του δημαρχοκεντρικού διοικητικού μοντέλου και την ενίσχυση του τοπικού αυτοδιοικητικού συμμετοχικού ρόλου των τοπικών κοινωνιών.

Τώρα ήρθε η ώρα των πολιτών και αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτιστο καθήκον της ΑΝΑΣΑ για την νέα περίοδο. Είναι λοιπόν ανάγκη μέσα από ένα ειλικρινή ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο για όλους και για όλα και με όλα τα εργαλεία του κοινωνικού διαλόγου να επικαιροποιήσουμε το πρόγραμμα μας να χαράξουμε την στρατηγική μας.

Μετά από 4,5 χρόνια συνεχούς παρουσίας της ΑΝΑΣΑ στα κοινά της πόλης μας, συζητάμε για την πορεία της δημοτικής μας κίνησης προς τις δημοτικές εκλογές.

Σας περιμένουμε όλες και όλους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος