Έναρξη παιδικών-νεανικών συντροφιών της Mητροπόλης Μονεμβασίας και Σπάρτης

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη παιδικών-νεανικών συντροφιών της Mητροπόλης Μονεμβασίας και Σπάρτης

Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου, οι φετινές παιδικές και νεανικές συντροφιές της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Στόχος, σύμφωνα με την ΙΜΜΣ είναι «η περιφρούρηση της παιδικής και νεανικής ψυχής από τους πολυποίκιλους κινδύνους που εγκυμονούν, ώστε να γίνουν τα παιδιά συνειδητοί χριστιανοί και έντιμοι πολίτες της κοινωνίας».

Παράλληλα, η Μητρόπολη απευθύνει έκκληση στους γονείς «να μεριμνήσουν για την συμμετοχή των παιδιών τους, ώστε να ωφεληθούν από τις εποικοδομητικές δραστηριότητες, τα παιχνίδια, αλλά κυρίως από τα Θεία λόγια του Ευαγγελίου, που θα ακούσουν. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις κατά τόπους Ενορίες».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος