Νίκας από Σπάρτη: «Η Πελοπόννησος χρειάζεται έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 13:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νίκας από Σπάρτη: «Η Πελοπόννησος χρειάζεται έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ζητήματα που αφορούν στην εξεύρεση οικονομικών πόρων για τις ανάγκες του κόμματος συζήτησαν, την Παρασκευή 9/11 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας στη Σπάρτη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας της ΝΔ, κ. Αντώνης Σγαρδέλης, με τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Λακωνίας.

Στη συνέχεια, ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στυλιανός Κονταδάκης και ο αναπληρωτής γραμματέας Αυτοδιοίκησης, κ. Δημήτριος Μπούχαλης, παρουσίασαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος στην Πελοπόννησο και νυν δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Νίκας επεσήμανε με έμφαση ότι «η Πελοπόννησος χρειάζεται έναν άλλο τρόπο διακυβέρνησης και έναν άλλο τρόπο διαχείρισης των πόρων της Περιφέρειας, προκειμένου να υποστηριχθούν έργα μεγάλα και σπουδαία, τα οποία θα αντέξουν στον χρόνο και θα συμβάλλουν στη γενικότερη ανάπτυξη», ενώ πρόσθεσε ότι «στην κατεύθυνση αυτή τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα δώσουν μεγάλο αγώνα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι με τη παράταξη Νίκα στη Λακωνία. Πρόκειται για τους εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους (με την παράταξη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη) κκ Παναγιώτη Καρρά και Ιωάννη Τζεφεράκο.

Τις εργασίες της Νομαρχιακής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Δημήτριος Αποστολάκος, οι πρώην βουλευτές κ. Φεβρωνία Πατριανάκου και Ιωάννης Σταθόπουλος, ο διευθυντής Γραμματειών κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, οι πολιτευτές κκ. Βερονίκη Λέκκα και Λέανδρος Καλογεράκος, οι πρώην δήμαρχοι Σπάρτης κκ Δημοσθένης Ματάλας και Σταύρος Αργειτάκος, καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής Οργάνωσης και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων Λακωνίας της ΝΔ.

Δείτε video από την εκδήλωση παρουσίασης του Π. Νίκα στη Σπάρτη

Video: Τ. Κούρος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος