Διαχωρίζει τη θέση του από την παράταξη Βαλιώτη ο Θ. Τσαγκαρούλης

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Κανελλοπούλου

Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 15:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαχωρίζει τη θέση του από την παράταξη Βαλιώτη ο Θ. Τσαγκαρούλης

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης», ο δημοτικός σύμβουλος (με την παράταξη του δημάρχου Ευ. Βαλιώτη), κ. Θεόδωρος Τσαγκαρούλης, διαφοροποιήθηκε από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Διευκρίνισε ότι δεν έλαβε μέρος στην συγκέντρωση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Βαλιώτη, ενώ γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου.

Μάλιστα, ο κ. Τσαγκαρούλης εξήγγειλε ότι στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της Αναστασίας Κανελλοπούλου, η οποία ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της. Πάντως, ο δημοτικός σύμβουλος επισημαίνει ότι θα εξαντλήσει τη δημοτική θητεία του στο πλευρό του Ευ. Βαλιώτη, καθώς -όπως λέει- δεν θέλει να δημιουργήσει «κανένα πρόβλημα».

Ο διαχωρισμός του Θ. Τσαγκαρούλη (σσ προερχόμενος από την πρώην παράταξη Φούρκα) συνιστά την πρώτη επίσημη «προεκλογική» απώλεια -από τους ενεργεία συνεργάτες- του Ευ. Βαλιώτη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαγκαρούλης δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2018, την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του κ. Βαλιώτη, ότι “…ύστερα από την συνάντηση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων... αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή της στις επόμενες δημοτικές εκλογές..”

Επειδή είμαι δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης, εκλεγμένος με την παράταξη του κ. Βαλιώτη, θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες της Σπάρτης ότι δεν συμμετείχα στην παραπάνω συγκέντρωση και δεν θα συμμετέχω στις επόμενες εκλογές  στο ψηφοδέλτιο του κ. Βαλιώτη.

Απόλυτα αγανακτισμένος από τον συγκεντρωτισμό, την αναποτελεσματικότητα, την αναξιοπιστία και  την αδυναμία να ανταποκριθεί η παραπάνω δημοτική αρχή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της και στις μετεκλογικές υποχρεώσεις της, αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό της κ. Κανελλοπούλου στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Στον κ. Βαλιώτη έχω εξηγήσει την θέση μου και τους λόγους που με οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, όπως και το ότι παραμένω στην παράταξή του μέχρι το τέλος της εκλογικής θητείας για να μην του δημιουργήσω κανένα πρόβλημα.

Θεόδωρος Τσαγκαρούλης
Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti