Θρασύτατες κλοπές από… αμετανόητους ανήμερα του Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη

Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2018 17:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θρασύτατες κλοπές από… αμετανόητους ανήμερα του Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη

Συνεχίζουν να προκαλούν την κοινωνία και το δημόσιο αίσθημα οι -κάθε λογής- επιτήδειοι  διαρρήκτες-κλέφτες στη Σπάρτη. Τη Δευτέρα 26/11, ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της Σπάρτης, Οσίου Νίκωνος του «Μετανοείτε», κάποιοι αποδείχθηκαν για μία ακόμα φορά… αμετανόητοι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», άγνωστοι δράστες παραβίασαν με εργαλείο (πιθανότατα κατσαβίδι) ισόγεια αποθήκη-γκαράζ οικίας που βρίσκεται στην είσοδο-έξοδο της Σπάρτης (προς Τρίπολη), αποχωρώντας με λεία τέσσερα αλυσοπρίονα, συνολικής αξίας άνω των 600 ευρώ. Εντύπωση και απορίες προξενεί το γεγονός ότι η διάρρηξη-κλοπή σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί (!) της Δευτέρας, ενώ η κατοικία βρίσκεται πλησίον κεντρικής οδού, στοιχείο που δεν λειτούργησε αποτρεπτικά για τους θρασύτατους κλέφτες, οι οποίοι μετά την πράξη τους έγιναν, φυσικά, «καπνός».

Κατά άλλες πληροφορίες, την ίδια ημέρα υπήρξε άλλο ένα κρούσμα κλοπής σε περιοχή του Δ. Σπάρτης, όπου οι δράστες αφαίρεσαν δύο ελαιοραβδιστικά μηχανήματα (λανάρες).

Για μία ακόμα φορά θεατές στο ίδιο «κακοπαιγμένο» έργο που έχει το γνωστό λυπηρό φινάλε. Παρά τις επισταμένες προσπάθειες και τις εντατικές περιπολίες και έρευνες της Αστυνομίας, οι παραβατικοί φαίνεται ότι δεν… υπολογίζουν κανέναν και τίποτα. Την ίδια στιγμή, όμως, συσσωρεύονται και ενισχύονται αισθήματα προβληματισμού και εκνευρισμού στην τοπική κοινωνία…

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti