Από την Ελβετία στη Σπάρτη με συντροφιά δύο μουλάρια! (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο ταξίδι του τολμηρού αρχαιολόγου Quentin

Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από την Ελβετία στη Σπάρτη με συντροφιά δύο μουλάρια! (ΦΩΤΟ)

Ένα τολμηρό εγχείρημα ζωής έχει θέσει ως στόχο ο Ελβετός Quentin. Πριν από επτά μήνες, ο -αρχαιολόγος στο επάγγελμα- Ελβετός ξεκίνησε το ταξίδι του απο τη χώρα του με τελικό προορισμό του τη Σπάρτη! Δεν διαθέτει  κανένα άλλο μέσο, παρά μόνο τους δύο τετράποδους φίλους του, δύο συμπαθητικά μουλάρια.

Ο άνδρας έχει περάσει τα σύνορα αρκετών ευρωπαϊκών χωρών και πλέον βρίσκεται στην εδαφική επικράτεια της χώρας μας. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες υπήρξε αναφορά ότι πέρασε απο Θεσσαλονίκη, ενώ αυτές τις ημέρες φιλοξενείται σε εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ολύμπου. Την Τρίτη (4/12) πρόκειται να συνεχίσει δυναμικά την πορεία του νότια προς Σπάρτη, οπότε και αναμένεται να αφιχθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Γι’ αυτό, πολίτες που στηρίζουν τον Ελβετό Quentin, ζητούν από εκείνους που θα τον αντικρίσουν κατά μήκος της διαδρομής που ακολουθεί, να τον υποδεχτούν ένθερμα. Παράλληλα, καλούν εκείνους που έχουν τη δυνατότητα, να παραχωρήσουν χώρο για την προσωρινή φιλοξενία και ανάπαυση του γενναίου διαβάτη και των τετράποδων συντρόφων του.

Ας ευχηθούμε ο τολμηρός Ελβετός να ολοκληρώσει τον δύσκολο -όσο και παράτολμο- στόχο του και να καταφέρει να αφιχθεί στη Σπάρτη. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση  για τον ίδιο, αλλά και για την περιοχή που επέλεξε να επισκεφθεί…

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti