Παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Ι. Μπουντρούκα στη Σπάρτη

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 09:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Ι. Μπουντρούκα στη Σπάρτη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Γιάννη Μπουντρούκα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μμ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας στη Σπάρτη (Αγ. Νίκωνος 124).

«Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες, που αγωνιούν για την πραγματική ανάπτυξη της Λακωνίας και την αποδέσμευσή της, από τις μέχρι τώρα συντηρητικές πολιτικές, οι οποίες την κρατούν στην αφάνεια και τον οικονομικό μαρασμό, να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να συμβάλουν δημιουργικά στο νέο ξεκίνημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής και προσθέτει:  

«Ο Γιάννης Μπουντρούκας, με την εμπειρία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να προωθήσει την αναπτυξιακή διαδικασία της Περιφέρειας, που όλες και όλους, άμεσα μας αφορά».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος