Ανάπλαση κέντρου Σπάρτης, κέντρο εμπορίου, «Σπαρτάπολις», ελεύθερο WiFi στο ΔΣ Σπάρτης (LIVE)

Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 15:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανάπλαση κέντρου Σπάρτης, κέντρο εμπορίου, «Σπαρτάπολις», ελεύθερο WiFi στο ΔΣ Σπάρτης (LIVE)

Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, την Τετάρτη 12/12 και ώρα 7:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχιακού μεγάρου της λακωνικής πρωτεύουσας.

Δείτε τη συνεδρίαση live εδώ


Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Περί έγκρισης σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της ΠΕΔ Πελοποννήσου, του ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ και Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη συνεργασία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος WiFi4EU
- Περί έγκρισης τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Σπάρτης και την ωρίμανση προς δημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση Κέντρου Σπάρτης»
- Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας με τίτλο: «Σχεδιασμός ολοκληρωμένου πλέγματος παρεμβάσεων και προετοιμασία φακέλου πρότασης για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, στο πλαίσιο του ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020»
- Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος (4ο παραδοτέο) της υπηρεσίας με τίτλο: “Μελέτη Σκοπιμότητας για την δημιουργία Πάρκου Σπαρτάπολις”
- Ορισμός μελών Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Κληρονόμων Π.Βούρα
- Εξειδίκευση πιστώσεων σε βάρος του Κ.Α. 20-7325.004 με τίτλο «Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού» – Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων έργου
- Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης Εργασίας και διάθεση πίστωσης ποσού 13.640,00 ευρώ σε βάρος του Κ.Α: 30-6261.002 με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή ακινήτων Δ.Ε. πλην Δ.Ε. Σπάρτης»
- Περί ακύρωσης διαγωνισμού για τη μίσθωση κατάλληλων ακινήτων για την ενοικίαση θέσεων πάρκινγκ (υπαίθριων χώρων στάθμευσης επιβατικών και ελαφρών φορτηγών)
- Μίσθωση ακινήτων για δημιουργία χώρων στάθμευσης τροχοφόρων προς εξυπηρέτηση των δημοτών, εντός της πόλης της Σπάρτης     
- Περί συμπλήρωσης της αριθ.633/28-11-2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Εξειδίκευση πίστωσης – Έγκριση δαπάνης καταβολής χρηματικού βοηθήματος σε άτομο που βρίσκεται προσωρινώς σε κατάσταση ανάγκης και διάθεση πίστωσης ποσού σε βάρος του Κ.Α. 00-6733.002 με τίτλο «Καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άτομα που βρίσκονται προσωρινώς ή μονίμως σε κατάσταση ανάγκης λόγω ασθενείας, θεομηνίας ή άλλου απρόβλεπτου συμβάντος»
- Δωρεάν παραχώρηση ή μη καταστήματος «5» Δημοτικής αγοράς Σπάρτης-συστέγαση με σύλλογο ΑΜΕΑ
- Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ» αναδόχου εταιρείας «Π.ΚΙΡΚΙΡΗΣ και Σία Ε.Ε. (ΠΟΛΥΕΡΓΟΝ)»
- Περί μισθώσεως ακινήτου ως χώρος αποθήκης
- Αποδοχή χρηματοδότησης - Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ.έτους 2018 αναφορικά με το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ της 8-5-2018 στο ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ»
- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ.έτους 2018
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας με τίτλο: “Αμοιβές κτηνιάτρων’’
- Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τμήματος της υπηρεσίας με τίτλο: “Υπηρεσίες περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς 2018-2019’’.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα