Καταγγέλλουν αυθαιρεσίες για τα αιολικά στον Δρύαλο Αν. Μάνης

Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταγγέλλουν αυθαιρεσίες για τα αιολικά στον Δρύαλο Αν. Μάνης

Εναντίον της εταιρείας που εκτελεί εργασίες για δημιουργία αιολικού πάρκου στην περιοχή του Δρυάλου Αν. Μάνης στρέφεται ο Σύλλογος των «Κοντόσταυλων» (περιοχής Δρυάλου).

Ειδικότερα, σε καταγγελία του μεταφέρει ο Σύλλογος Γερολιμενιωτών «Η Αρμενόπετρα», αναφέρονται τα εξής:

«Η εταιρεία αυτή έχει μετακινήσει τα μηχανήματα της (ερπυστριοφόρα), αυθαίρετα τον τελευταίο μήνα στον επαρχιακό δρόμο Λακκιού-Μίνας –παρ’ όλες τις παρατηρήσεις της Αστυνομίας- έχοντας προξενήσει ζημιές στον επαρχιακό δρόμο (άσφαλτο) και στους δημοτικούς τσιμεντόστρωτους. Έχουν γίνει καταγγελίες από κατοίκους των Δ/Δ Δρυάλου, Μίνας και ιδιοκτητών για παράνομες χρήσεις. Τα γνωρίζει ο Δήμος Αν. Μάνης και σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για τη διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας που καταστρέφεται; Είναι και αυτό μια από τις γνωστές αυθαιρεσίες; Θα θέλαμε μια απάντηση.

Υπάρχουν παρεμβάσεις στην Εισαγγελία από ιδιώτες και αρχαιολογία για αυθαιρεσίες και παραβάσεις της συγκεκριμένης εταιρείας, οι οποίες καθυστερούν να εκδικασθούν.

Προς γνώση των Μανιατών και Μανιατισσών μέλη του συλλόγου “Κοντόσταυλος” έχουν εμποδίσει δυο φορές εντός δυο εβδομάδων την άνοδο από τον δρόμο Δρύαλου-Θρόκαλου-βουνό, ερπυστροφόρων μηχανημάτων για εργασίες στο χώρο του αιολικού πάρκου (Μακρυλάκκωμα), απαγορεύοντας την διέλευση από τις ιδιοκτησίες τους, δείχνοντας πάντα τη σταθερή και αμετάκλητη στάση τους. Η ΜΑΝΗ ΤΙΜΑ και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της και τις θερμές ευχαριστίες στα άξια τέκνα της. Παραμείνετε δυνατοί και σταθεροί».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti