Διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Ευρώτα

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Ευρώτα

Ανακοινώνεται στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ευρώτα ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9:30΄ πμ . έως τη 1:00 μμ στον χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Σκάλα.

Σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης των φαινομένων ένδειας. το Κοινωνικό Παντοπωλείο  συνεχίζει να υποστηρίζει τις ανάγκες σε αγαθά των κοινωνικά ασθενών ομάδων με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους.

Κατά την προσέλευσή τους, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν κάποιο από τα παρακάτω δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, άδεια οδήγησης.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Ευρώτα στα τηλέφωνα 27353 60026, 27353 60030.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα