«Οι «πολιτικοί Εφιάλτες» ξαναζωντάνεψαν στην Τρίπολη»

Δήλωση Αλεξάκου για την απόσυρση ψηφίσματος για τις σχολές της Σπάρτης

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 16:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι «πολιτικοί Εφιάλτες» ξαναζωντάνεψαν στην Τρίπολη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόσυρση ψηφίσματος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με θέμα την παραμονή της Νοσηλευτικής και του ΤΕΙ στη Σπάρτη, λόγω διαφωνίας των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του συμβουλίου.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Ελπίδας» στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, κ. Χρήστος Αλεξάκος, τονίζει τα εξής:

«Οργή και θλίψη προκαλεί η στάση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η άρνησή τους, για να παραμείνουν στη Σπάρτη, το ΑΕΙ Νοσηλευτικής και το ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, προφασιζόμενοι γλοιώδεις δικαιολογίες όπως καθολική πρόταση-λύση για τα ζητήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο κλπ κλπ, απέδειξε ότι οι "πολιτικοί Εφιάλτες" ξαναζωντάνεψαν.

Ας τους κρίνει ο λαός, ο οποίος κάποια στιγμή πρέπει να σκεφθεί, τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί οι δημοκρατικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι τους. Οι αστειότητες των παρωχημένων Λενινο-σταλινικών και ουτοπικών ψευτο-προοδευτικών ιδεοληψιών, που θέλουν να στείλουν την Πελοπόννησο και τη Σπάρτη στο βυθό, έχουν όριο!

Κύριε Αραχωβίτη και Κύριε Κουμουνδούρο του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, Κύριε Λεβεντάκη του ΚΚΕ Λακωνίας, είμαι σίγουρος πως δεν θέλετε το κακό της Σπάρτης. Και ειδικά επειδή οι δυο πρώτοι έχετε και δύναμη ως ¨εξουσιαστές¨ τι κάνετε για το θέμα; Επειδή σας γνωρίζω προσωπικά, αδυνατώ να πιστέψω ότι είστε ανδρείκελα, ότι δεν έχετε φωνή, λόγο και δύναμη στο Συνασπισμό-κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που υπηρετείτε. Ως Λάκωνες και Έλληνες πατριώτες, τι έχετε να δηλώσετε για το όλο ζήτημα, γενικά και ειδικά;

Περιμένουμε εναγωνίως τη θέση σας. Καθαρά, λιτά, πατριωτικά και Λακωνικά».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα