Συζητούν για το αιολικό πάρκο στον Σαγιά Αν. Μάνης

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 16:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συζητούν για το αιολικό πάρκο στον Σαγιά Αν. Μάνης

«Η εγκατάσταση του αιολικού πάρκου στη θέση Σαγιάς» είναι το θέμα σύσκεψης-συζήτησης που οργανώνει η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ (Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μάνης).

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 16/12 και ώρα 11:00 το πρωί στο Φλομοχώρι Αν. Μάνης (καφενείο Παντελεάκου Βούλας). Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Γόντικας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρονται τα εξής: «Είναι φανερό ότι περνάμε σε ποιοτικά νέο στάδιο όσον αφορά την δραστηριοποίηση μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στο πεδίο παραγωγής και μεταφοράς ενέργειας (με οποιαδήποτε μορφή  λιγνιτικά, υδροηλεκτρικά, φυσικό αέριο, αιολικά, φωτοβολταϊκά κ.λ.π.)  με θύματα το περιβάλλον, τις μικρές οικογενειακές δραστηριότητες (γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία, τουρισμός) και κυρίως τις τσέπες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, συνταξιούχους, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να παλέψουμε για  ενιαίο κρατικό φορέα ενέργειας, χωρίς ιδιώτες, που με βάση τον κεντρικό Σχεδιασμό θα αξιοποιεί όλες τις μορφές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον, οικονομία στους φυσικούς πόρους και στόχο την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών των λαϊκών στρωμάτων».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα