Εθελοντική αιμοδοσία από τον Προοδευτικό Σύλλογο Μολάων

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 17:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντική αιμοδοσία από τον Προοδευτικό Σύλλογο Μολάων

«Χάρισε ένα δώρο στον συνάνθρωπό σου. Χάρισε λίγο από το αίμα σου». Με το σύνθημα αυτό ο Προοδευτικός Σύλλογος Μολάων, ανταποκρινόμενος στην έκκληση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα, θα πραγματοποιήσει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου (από τις 5:00 έως τις 8:00 μμ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας (πρώην αίθουσα Ξυνού) στους Μολάους.

«Καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν λίγο από το αίμα, λίγο από το χρόνο και πολύ από την ψυχή τους σε αυτό το γιορτινό κάλεσμα του Συλλόγου» αναφέρεται στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Σημειώνεται ότι στην έκτακτη αιμοδοσία δεν μπορούν να λάβουν μέρος όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία αιμοδοσίας του Οκτωβρίου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα