Εγκαινίασε γραφεία το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνίας

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 18:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινίασε γραφεία το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνίας

Τα γραφεία του στη Σπάρτη (Ευαγγελιστρίας 46, απέναντι από το ΚΕΠ) εγκαινίασε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας, το απόγευμα της Τρίτης (11/12). Στην κατάμεστη αίθουσα -που αποδείχτηκε τελικά μικρή- συγκεντρώθηκαν από νωρίς συνταξιούχοι και φίλοι του σωματείου.

Ο πρόεδρος του σωματείου, κ. Βασίλης Σαραντόπουλος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα δράση του σωματείου και επισήμανε, ότι τα γραφεία μπορούν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης εκτός των συνταξιούχων και του αγωνιζόμενου κινήματος των εργαζομένων, των γυναικών και της νεολαίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ & Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών, κ. Δήμος Κουμπούρης, ο οποίος ανέλυσε τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα των συντάξεων και της κοινωνικής ασφάλισης και κάλεσε όλους να συμμετέχουν μαζικά στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων που έχει οριστεί για το Σάββατο 15/12 στο Σύνταγμα (12:30 μμ) με πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου και συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με μεζέδες, κρασί και πολύ τραγούδι.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας θα συμμετάσχει στο σημερινό πανελλαδικό συλλαλητήριο και η μετάβαση με λεωφορεία από τη Σπάρτη θα γίνει δωρεάν. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου (15/12) από την Πυροσβεστική Σπάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα