Πρώτο βραβείο για το 1ο Δημοτικό Σκάλας σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης! (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 16:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρώτο βραβείο για το 1ο Δημοτικό Σκάλας σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης! (ΦΩΤΟ)

Στις  12 Δεκεμβρίου, στα Καλάβρυτα, βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο ποίησης, ο μαθητής της 6ης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας, Παναγιώτης Πιερράκος.

Ο  Παναγιώτης, ο οποίος αποσπά το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συγκίνησε με την απαγγελία του, όπως ανέφερε ο υπουργός της Κυβέρνησης που τον βράβευσε. Στον ίδιο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης βραβεύτηκε για έβδομη χρονιά ο δάσκαλος του σχολείου, Παναγιώτης Καραμούζης, με εύφημη  μνεία ευδόκιμης διδασκαλίας.

Ο διαγωνισμός ονομάζεται «Άθλον ποιήσεως-Γιάννης και Λένα Στρέφη-Κουτσοχέρα» και διεξάγεται στο πλαίσιο της 75ης επετείου του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων από τους Γερμανούς.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον μαθητή, όσο και στον εκπαιδευτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα