Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξελέγη η Γ. Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 13:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξελέγη η Γ. Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής 16/12,  μετά τη λήξη του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας (σσ διεξήχθη από 14-16/12), ανέδειξαν τη Σπαρτιάτισσα Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου μεταξύ των εκλεγμένων μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Ζαχαράκη εξελέγη για τρίτη φορά σε αυτό το ιδιαίτερα υψηλό αξίωμα στην κομματική οργάνωση, καθώς είχε πετύχει την εκλογή της και στο 9ο και 10ο συνέδριο της ΝΔ.

Μετά την εκλογή της, η κ. Ζαχαράκη δήλωσε τα εξής: «Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στους συνέδρους, που με μόνον γνώμονα την διαχρονική ανιδιοτελή προσφορά μου στην παράταξη με εξέλεξαν για άλλη μια φορά ως μέλους του ανωτάτου οργάνου της ΝΔ. Ενώ διαβεβαιώνω όλους πως θα εργαστώ με συνέπεια και υπευθυνότητα ώστε το κόμμα μας να είναι κοντά στον λαό μας, να τον υπηρετεί και να του προσφέρει ελπίδα και λύσεις για την πραγματική βελτίωση της καθημερινότητας του».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα